Het werkgebied van NIK Noord-Holland & Flevoland

Het werkgebied van NIK Noord-Holland & Flevoland bestrijkt de beide provincies (zie plattegrond). Als je in dit gebied woont staan vertegenwoordigers van organisaties en individuele (zorg)professionals die onderdeel uitmaken van NIK Noord-Holland & Flevoland voor je klaar.

Denk dan onder andere aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, GGD, kinderhospices, artsen voor verstandelijk gehandicapten, revalidatiecentra, kinderthuiszorgorganisaties, verpleegkundig kinderdagverblijven, MEE, rouw- en verliestherapeuten, geestelijk verzorgers

Zie ook: https://niknoordholland.nl/onze-netwerkleden

Zorg in uw buurt

Bent u op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor uw kind in uw buurt?

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vindt u een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. U kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats.

Landelijk overzicht

Een actueel landelijk overzicht vindt u op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg

Aanspreekpunt

Netwerkcoördinator van NIK Noord-Holland & Flevoland is Johannes Verheijden. Hij is het aanspreekpunt voor ouders, zorgprofessionals en -organisaties. Heb je een vraag, neem dan contact op met Johannes via info@niknoordholland.nl of telefonisch via 06 19 06 43 61. Binnen 24 uur krijg je een reactie. Het NIK zet zich hiervoor graag in, dus schroom niet om contact op te nemen voor vragen of een luisterend oor! Johannes heeft ruim 20 jaar ervaring als belangenbehartiger van gezinnen met een kind met een aandoening/beperking en als intermediair tussen ouders en (zorg)professionals.