Werkgebied

De regio van NIK Noord-Holland & Flevoland

Nederland heeft 7 regionale Netwerken Integrale Kindzorg. Samen hebben we een landelijke dekking en alle 7 NIK werken ook nauw met elkaar samen. De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Het werkgebied van NIK Noord-Holland & Flevoland bestrijkt de beide provincies (zie plattegrond). De Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Noord-, Midden- en Zuid-Kennemerland, Zaanstreek en Waterland, Amsterdam-Diemen, Amstelland en Meerlanden, Gooi en vechtstreek, Almere en Noord- en Oost-Flevoland horen er allemaal bij. Als je in dit gebied woont, staan (zorg)organisaties en (zorg)professionals die onderdeel uitmaken van ons regionale netwerk voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, de GGD, kinderhospices, artsen voor verstandelijk gehandicapten, revalidatiecentra, kinderthuiszorgorganisaties, verpleegkundig kinderdagverblijven, MEE, rouw- en verliestherapeuten en geestelijk verzorgers.

Zorg in uw buurt

Ben je op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor je kind in jouw buurt? 

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vind je een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. Je kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats. Een actueel landelijk overzicht vind je op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg


Zorg in uw buurt