Contact

Netwerkcoördinator NIK Noord-Holland & Flevoland

Al sinds de oprichting van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg (voorheen Stichting PAL) ben ik direct of zijdelings betrokken bij deze fantastische organisatie. En nu dan officieel in dienst per 1 januari als netwerkcoördinator van NIK Noord-Holland & Flevoland. Daarnaast ben ik ook coördinator voor NIK Utrecht. Er moet nog ongelooflijk veel gebeuren voordat ouders daadwerkelijk vanaf de diagnose van hun kind hun weg kunnen vinden en de medische, psychosociale en praktische ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Een drempelloos en voor iedereen toegankelijk netwerk, dat kan worden ingezet ten behoeve van deze gezinnen, is daarbij een prachtig instrument om de mooiste muziek mee te maken. Ik nodig eenieder dan ook van harte uit om mee te spelen!’


Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen via info@niknoordholland.nl of telefonisch via 06-19064361, je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.


NIK: Initiatief van Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg

De regionale Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) zijn ontwikkeld door het werkveld en het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. Het Kenniscentrum stelt zich ten doel om de kinderpalliatieve zorg te verbeteren en structureel en duurzaam in te bedden in het Nederlandse zorgsysteem. Het goed organiseren en verbeteren van de kinderpalliatieve zorg vraagt dat alle betrokkenen de handen ineen slaan! In de zorg voor kind en gezin betekent dit onder meer een nauwe samenwerking tussen en afstemming met álle betrokken (zorg)professionals uit de 1e, 2e en 3e lijn. Het Kenniscentrum heeft de afgelopen jaren samen met het werkveld deze ontwikkeling geïnitieerd en geïmplementeerd. De onderlinge samenwerking en afstemming wordt bevorderd en gefaciliteerd door de NIK en de (ontwikkeling van) Kinder Comfort Teams in de academische ziekenhuizen.
 
Kijk voor meer informatie over het Kenniscentrum op kinderpalliatief.nl.

Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg