Nieuws

Save the date! Symposium ‘Iedereen aan de slag met MKS’

Save the date! Symposium ‘Iedereen aan de slag met MKS’

Ieder kind heeft recht op de beste medische zorg. Anno 2022 organiseren we die zorg standaard volgens de MKS-werkwijze: de Medische Kindzorg Samenwerking. In de eigen omgeving is dat zorg die past bij de wensen en het leven van kind en gezin en dat vereist een actieve rol voor alle zorgverleners, zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

 

Laat je inspireren
Hoe zit dat precies? En wat betekent dit voor jou en je collega’s? Ontdek het tijdens het middagsymposium ‘Iedereen aan de slag met MKS’! Let op: verplaatst naar donderdag 20 april 2023. Laat je bijpraten door topsprekers, maak kennis met de nieuwste praktische tools, ontdek inspirerende voorbeelden, ga concreet aan de slag in workshops en ontmoet zowel ‘MKS-collega’s’ als ervaringsdeskundige ouders uit het hele land!

Wees welkom
Iedereen die met kindzorg in de eigen omgeving te maken heeft is welkom: kinderartsen, kinderverpleegkundigen, transferverpleegkundigen, andere kindzorgprofessionals, projectmanagers, beleidsmedewerkers en professionals in het sociale domein.

Wij informeren je nader over het programma, maar noteer alvast de datum: Let op: verplaatst naar donderdag 20 april 2023.

Accreditatie wordt aangevraagd.